Thursday, March 22, 2012

A vízkristályokról

Meglepően jó napom volt a pénzügyi hála gyakorlatával, engem is meglepett. Arra gondoltam, hogy mi mindent értem el, vettem, kaptam eddigi életem során, és rájöttem, hogy mocskosul gazdag vagyok valójában :) Nem számít milyen a jelenlegi anyagi helyzeted, az nem veheti el a szép emlékeket. Ezekért az emlékekért is lehetünk hálásak, lényeg, hogy energiaszintünket felturbózzuk.

Ha már ilyen jól érzem magam, gondoltam beszúrok ide egy olyan témát, mely kapcsolatban áll a vonzással, ez pedig Dr. Masaru Emoto és az ő vízkristályai. Először erről a kutatásról a 'Mi a csudát tudunk a világról' című filmben hallottam, melyet ezúton is ajánlok mindenkinek. A filmben tudósok, agysebészek, fizikusok stb magyarázzák el nekünk, hogy milyen is az igazi világ...amit szabad szemmel nem láthatunk, és ami nem más, mint folytonosan mozgó, kölcsönhatásban lévő energia.
Dr. Masaru Emoto úgy gondolta, hogy a víznek különleges, egyedi tulajdonságai vannak, képes reagálni érzelmekre, pozitív vagy negatív impulzusokra, ennek bizonyítására az alábbi módszert fejlesztette ki:
Kémcsövekbe helyezett vízmintákat, melyeket különböző címkékkel látott el: érzelmeket kifejező szavakkal például. Volt olyan, hogy a minták elé képeket helyezett vagy zenét játszott le nekik. Elismerem, ez irtó hülyén hangzik elsőre, de a képeken látni a bámulatos eredményt, amihez nem is kell sokat hozzáfűznöm.
Ha a gondolatok, szavak, érzelmek ezt tehetik a vízzel, vajon mit tesznek velünk? Egy felnőtt ember szervezetének 60-70%-a víz.... Ez alapján érzéseink, beszédstílusunk, szokásaink közvetlenül hatnak egészségünkre, testünkre, és ha hiszek a kvantumfizikusoknak, akkor hatnak minden másra is körülöttünk.







3 comments:

  1. Ez most nem mondott nekem újat, de jó rá visszaemlékezni, mikor együtt néztük! Istenem, hányszor néztem meg!

    ReplyDelete
  2. De ma mindent olyan szépnek látok!

    ReplyDelete
  3. Én is mindig emlékeztetem magam rá :)

    ReplyDelete