Tuesday, April 10, 2012

22. nap - Lásd a varázslatot


A jövő, jelenben történő vizualizálása komoly téma volt már A Titokban is, és a Varázslatban is többször szó esett róla, a mai napon ismét ezt fogjuk gyakorolni. A feladat igen egyszerű, de Rhonda személyes története sokat nyom a latba.
Az írónő elmeséli, hogy mikor a legínségesebb idők jártak rá, ő mégis megírta legnagyobb vágyainak a listáját, és nap mint nap úgy gondolt rájuk, mintha már megtörténtek volna. A lista pedig hosszú volt. Rhonda állítja, hogy azóta minden vágya teljesült, és ezt kizárólag a hálának köszönheti, amivel körbevette vágyait. Talán nehéz elhinni, én mégis úgy gondolom, hogy nem hagymázas elképzelés. Az elmúlt napokban én magam is elvégeztem a hála-gyakorlatokat, és éreztem, tapasztaltam az eredményét.
Rhonda leírja, hogy miután egyik vágya teljesült (egzotikus utazás) éppen a repülőgépen ült, ami hazafelé tartott. A gép megállt és felvett néhány utast, akik mint Tahiti-ról származtak. Kivétel nélkül mindegyik sugárzott a boldogságtól, pedig nem gazdag turisták voltak, csak hétköznapi emberek. Azért sugárzott belőlük a fény, mert hálásak voltak...a tiszta vízért, a munkájukért, az életükért, és Rhonda akkor azt gondolta, nem csupán bevonzotta magának az utazást, de mérhetetlen hálájának köszönhetően olyan emberek vették körül, akik a hála érzetével élik hétköznapjaikat. Kedves történet.
A mai nap tanácsa, hogy vedd elő a tízes hála-listádat megint, amit a 18. napon írtál, olvasd el mindegyiket, és vizualizáld, érezd át, hogy minden vágyad teljesült.3 comments:

  1. Kezdem érezni, hogy működik!

    ReplyDelete
  2. És ez nagyon jó!

    ReplyDelete
  3. Én is, igaz nálam leginkább az válik be, hogy például előre köszönetet mondok valamiért, ami a jövőben fog történni, vagy hogy hálás vagyok apróságokért

    ReplyDelete