Thursday, April 12, 2012

24. nap - Varázspálca


Gondoltál valaha arra, hogy egy varázspálca birtokában mennyi mindent megváltoztathatnál egy csapásra? Itt most ne saját vágyainkra gondoljunk, ugyanis a mai nap mások segítéséről fog szólni.
Az energia oda áramlik, ahová figyelmünket összpontosítjuk, tehát amikor a hála energiáját egy másik ember irányába fordítod, ez az energia arrafelé áramlik majd. A hála láthatatlan, de hatalmas erő, amely vágyainkkal és pozitív érzéseinkkel kombinálva igazi varázspálcává változik a kezünkben.

"Az az ember, aki varázspálcára vágyik nem képes látni, hogy ő maga a varázspálca." - Thomas Leonard

Ha van olyan ismerősöd, barátod, családtagod, aki anyagi, egészségügyi vagy szerelmi problémával küzd, a hála segítségével képes lehetsz változtatni a helyzetén.

Hogyan működik ez? Elgondolkodtam...az energia nem ismer teret és időt, ha valakire hálával gondolunk, örömöt, gazdagságot kívánunk neki, akkor ez a szeretetteljes erő befolyásolhatja az adott személyt. Ha ez nem így lenne, miért kezdtünk el mi, emberek jókívánságokkal köszönteni másokat ünnepek, jeles események alkalmával? Kár, hogy üres frázisokká váltak....

A mai napon válassz ki 3 embert, akik fontosak számodra, és akik jelenleg nehéz helyzetben vannak vagy segítségre van szükségük. Egyenként gondolj ezekre a személyekre vagy tartsd kezedben a fényképüket, majd szíved összes szeretetével adj hálát azért, hogy problémájuk megoldódik. Ha például valaki betegséggel küzd, köszönd meg, hogy egészségüket visszanyerték. Ha lehetőséged van rá írd is le ezeket a hálás kívánságokat, és próbáld meg a nap folyamán többször elolvasni, és átérezni....másokon segíteni az egyik legfontosabb dolgunk a világon, használjuk a hála éltető erejét.


1 comment:

  1. Hát igen! Sokszor úgy el vagyunk foglalva csak saját magunkkal, hogy elfelejtjük milyen jó érzés, ha tudunk másokon is segíteni. Ezt már én tapasztaltam, de köszi a figyelmeztetést, mert bizony hajlamosak vagyunk elfelejteni!

    ReplyDelete